Reportage och bilder från 2014.
För tidigare år klicka på årtalet
2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007

Julmarknad lördag 29 november 2014.
Folk strömmade till och kunde njuta av korv, glögg och fika med Kerstin Brodéns goda  kaffebröd. Diverse hantverk och andra produkter bjöds ut till försäljning och sist - men inte minst - bjöd Länna skolas sjätteklassare på ett mycket stämningsfullt luciatåg.


 

Onsdag 7 maj: Byhistoria om Mora och Mörtsunda lockade närmare 40 intresserade.
Roland Palmqvist, som inte bara släktforskat utan även fördjupat sig i våra byars historia, berättade om Mora by och Mörtsunda by.
Arbetsgruppen för den kommande Mora-Mörtsundaboken kunde också visa ett provtryck. Boken har 130 sidor och ca 180 bilder, varav många i färg. Flera skrev upp sig på beställningslistan och boken kan levereras inom några veckor. Flera bilder från kvällen.


Många förväntansfulla bänkade sig inför...........


..........Roland Palmqvists föredragning.Paus för fika med Kerstin Brodéns goda bakverk.


Björn Ring, layoutansvarig för nya boken visar provtrycket.

 

Bygdegårdsföreningens årsmöte 16 februari gav många omval
Efter den formella delen med redovisning av verksamhetsåret 2013 och val av nya ledamöter belönades särskilda insatser under 2013. Således fick den outtröttligt energiska ordföranden Christina Edberg motta en blomma och en varm applåd. Även Kerstin Brodén fick en blomma och publikens jubel för att hon har bakat allt kaffebröd som säljs under året samt försett styrelsemötena med läckra bakverk.
Den nya styrelsen redovisas här.

Kerstin Brodén, t. v. tackas för alla goda bakverk.


Ordförande Christina Edberg, t. v. har även under 2013 lagt ned ett imponerande arbete för föreningen och får här en välförtjänt uppmuntran.


Även mötesdeltagarna fick njuta av Kerstin Brodéns bakkonst!